De ce să comanzi de la Micul Patiser?

Fără alte introduceri, îţi prezentăm mai jos motivele principale:

1. Pasiunea este motorul nostru

Laboratorul Micului Patiser s-a născut din pasiune, aceasta fiind transpusă în fiecare prăjitură şi în fiecare tort. Punând pasiune şi suflet, rezultatul nu poate fi decât delicios. Iar dacă nu este delicios, e simplu: NU ţi-l vindem, ci îl perfecţionăm până ajungem la ceea ce ne dorim, astfel încât să te facem să revii după ce ai gustat o dată.

2. Gustul face diferenţa cu adevărat şi creează amintiri

Folosim cele mai alese ingrediente, de la branduri de renume (ingrediente de bază, de altfel, pentru cofetărie): ouă, unt, fructe, smântână de frişcă.  Pregătim prăjituri şi torturi proaspete, ca şi cum le-am face pentru familia noastră. Din aceleaşi ingrediente de bază, coacem blaturile pentru torturi, apoi facem cremele si mousse-urile care să le completeze, astfel încât să îţi livrăm de fiecare dată un produs delicios.

3. Personalizarea

Torturile noastre nu sunt simple torturi, ele spun o poveste. Rareori facem două torturi la fel. Asta pentru că fiecare client este diferit, are dorinţe diferite, pe care vrem să le satisfacem.

Discuţiile cu fiecare client implică răbdare şi din nou, pasiune. Facem totul pentru a-ţi livra un tort delicios, dar şi unic, personalizat aşa cum îţi doreşti.

4. Produsele de calitate

Pare un clişeu, însă vrem să creştem calitatea vieţii prin produse în care credem şi pe care le consumăm şi noi. Fie că vorbim despre aniversări, fie că vorbim despre evenimente importante gen nuntă sau botez, vrem să contribuim prin torturile şi prăjiturile noastre la o petrecere reuşită, care să rămână în amintirea oamenilor şi prin gust.

Căutăm să nu facem compromisuri şi nu alegem calea cea mai scurtă. Alegem să facem prăjiturile după metodele clasice, folosind ingredientele de bază şi evitând premixurile, aditivii si conservanţii. Este ca în orice relaţie: cu cât faci mai multe compromisuri, cu atât rişti să se destrame.

Iar noi dorim să păstrăm relaţia cu voi şi ne dorim să reveniţi cu fiecare ocazie pe care o aveţi de sărbătorit!

Aici poţi citi câteva din părerile celor care s-au bucurat deja de gustul torturilor noastre:

Păreri clienţi

Tort nunta topper personalizat